Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her


Catherina

21-09-2010 kl. 14:25

Set af 1068

En idé...

Kender godt problemet med hvidkål, man ikke lige kan få brugt det hele af - derfor opfandt jeg sidste vinter min egen ret...har dog egentlig ikke nogen opskrift, da den bliver lavet lidt på "gefühl".

Men du skal bruge karry, hakket oksekød, bouillonterning, hvidkål, dijonsennep, fløde - og ris og evt. brød som tilbehør.

Karry svitses i smør i en gryde, kødet brunes. Bouillonterning og ca. 2 tsk. dijonsennep puttes i. Snittet hvidkål tilsættes og varmes med, til det svinder lidt ind. Fløde alt efter hvoe meget sauce/væde, man ønsker...retten simrer indtil man synes, den er færdig - alt fra en halv til tre timer...det eneste der sker, er at hvidkålen bliver mere og mere "blød". Smages til med salt og peber.

Håber du forstår...retten er blevet et stort hit herhjemme, og som bonus er den både nem, hurtig og billig!:-) Har du spørgsmål skriver du bare, så skal jeg uddybe...velbekomme:-)

Mange hilsner Catherina




Dette er et svar til Noget med hvidkål tak??

af Lenepus (21-09-2010 kl. 12:13)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook