Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her


Zzolla

04-06-2011 kl. 16:55

Set af 928

For kort hævning, for meget gær

Prov at halvere gæren i din fortrukkne opskrift og så lad dem hæve
MEGET længere. Jeg bruger 1/4 eller max 1/2 pakke gær i 6 dl
væske. Ved 1/2 pakke så hæver dejen i 1-2 timer første gang og 2
timer anden gang. Og jeg bager virklig gode boller som ikke smager
af gær, heller ikke når de er kolde eller dagen efter (længere hævning
giver også bedre/mere smag og længere holdbarhed!)

Solveig




Dette er et svar til Hvorfor smager mine boller altid af gær?

af UA (28-05-2011 kl. 17:49)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook