Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her


lena

02-04-2012 kl. 19:35

Set af 960

jep det kan man godt.

men der skal kun det halve gær i. hvis du kan og har plads til det, er det bedst og forme det til brød, og så sæt det til kold hævning. så når du tag det ud dagen efter så lad det så i ca halv til til 45 min på køkken bordet. hvis du ikke har plads til og forme det til brød, skal du bare tag dejen ud på køkkenet boret og lade den stå i en halv times tid, der efter forme det til brød eller boller. og lad det hæve igen i ca 20 min.
hilsen mig som er ved at udd mig til brød bager.. ;-)




Dette er et svar til Kan alt gær-dej koldhæves?

af ajen (31-03-2012 kl. 08:27)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook