Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her


Mc1

25-09-2012 kl. 14:44

Set af 1045

Her...

...laver vi også ofte store portioner, men vi fryser ned, så vi ikek får det flere dage i streg.

Når jeg laver frikadellefars kommer jeg ofte en masse blendede grøntsager i, og så fordeler jeg det i poser og fryser det ned helt færdigt (inkl grønt, havregryn, æg osv.) Og denen fars duer både til boller i karry, frikadeller og til 'lady og vagabonden'.
Så den fars er i hvert fald alsidig ;-)

Kødsovsen bruges også her både til lasagne, bolognaise, pitabrød og i madpandekager ;-)

Vh Majken




Dette er et svar til Mad til flere dage - forslag?

af Frkmunk (19-09-2012 kl. 10:53)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook