Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her


Leonora

11-12-2018 kl. 19:37

Set af 777

Det fra fakta kan sagtens spises

men jeg hygger med at lave det, stiller minuturet på 5 minutter og rører når uret ringer i den time det tager at koge grøden.
120 gr risengryn pr liter sødmælk.

Hæld en sjat mælk i gryden og kog det op. Når det koger, hælder du grynene i og rører, og når det koger igen, hælder du en sjat mælk til i gryden, som går af kog. Bare fortsæt med at lade koge op og endnu en sjat mælk til det koger, og så fremdeles. Når alt mælken er kommet i gryden, dæmper du varmen, lægger låg på, og rører i det hvert 5 min. og efter en times tid er grøden færdig. Jeg putter ikke salt i..... eller smørklat, som jeg synes er sååååå ulækkert, men med masser af kanelsukker.




Dette er et svar til Færdigkøbt risengrød vs. hjemmelavet?

af Bille (27-11-2018 kl. 08:29)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook