Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.80.180)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Den lækreste kage....

Festkage med nøddemarengs og frugt

Kagebund:
125 g smør
125 g sukker
2 æggeblommer
75 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
1 dl mælk

Nøddemarengs:
2 æggehvider
175 g sukker
1 tsk vaniljesukker
50 g hasselnødder

På toppen:
2 dl piskefløde
1 dl creme fraiche
Friske bær fx jordbær, blåbær,
Hindbær eller lignende.


Tænd ovnen på 180° varmluft. Smør en stor springform og drys med sukker.
Kagebund: Pisk smør og sukker grundigt sammen ,med en håndmixer. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen, mens du piser. Sigt mel og bagepulver i
dejen og vend forsigtigt rundt med en dejskraber. Tilsæg mælk og rør dejen jævn. Fordel dejen i bunden af formen.
Nøddemarengs: Pisk æggehviderne og halvdelen af sukkeret sammen med en håndmixer til en meget stiv marengsmasse. Vend forsigtigt resten af sukker og vaniljesukker i dejenen, brug en dejskraber . Hak nødderne meget fint, gerne i en blender og vend dem forsigtig i dejen.
Fordel nøddemarengsen oven på den ubagte kagedej. Sæt formen i ovnen i ca. 30 min, til kagebunden er helt gennembagt.
Servering: Pisk fløde til flødeskum, vend creme fraichen i uden at røre for meget rundt . Fordel cremen over kagen, og pynt med masser af bær og frugt.

Tips: Kagen kan bages dagen i forvejen,så den på selve dagen kun skal pyntes med flødecreme og frugt. Pynt gerne et par timer før , den skal serveres, det bliver den kun bedre af.
Dobbeltportion passer til en dejlig stor kage i ovnens bradepande.


Skrevet af Didlin (28-09-2010 kl. 10:23)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook