Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.58.81)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

eller

Florentinsk rejeroulade
4-6 personer.

50 g. smør
1 dl. mel
2 dl. mælk
2 dl. fløde 13%
75 g. hakket spinat (dybfrost, optøet)
1 tsk. urtesalt
1 tsk. bagepulver
3 æggeblommer
3 æggehvider

Fyld:
1 dl. cremefraiche
1 dl. mayonnaise
2 spsk. fintklippet dild
2 spsk. fintklippet purløg
200 g. store kogte og pillede rejer

Tilbehør:
Citron
Salat
Dild

Start med rouladen, som bages i god tid, da den skal have tid til at køle af.
Bag smør og mel sammen i en gryde. Spæd med mælk og fløde under stadig piskning og lad det koge sammen et par minutter. Tag gryden af varmen. Pres al væde fra den optøede spinat og rør den i gryden sammen med æggeblommer, bagepulver og urtesalt. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i blandingen. Fordel dejmassen på velsmurt bagepapir i bradepanden (ca. 30 x 40 cm.) og bag rouladebunden ved 200 grader i 20 – 25 min. Løft bagepapiret med den bagte bund ud af bradepanden og lad den afkøle under fugtigt klæde.

Rør cremefraiche og mayonnaise sammen og fordel det på bunden. Drys med dild og purløg. Hak de fleste af rejerne groft – gem nogle stykker til pynt – og fordel de hakkede rejer på bunden. Rul bunden sammen til en roulade, pak den i plastfolie og sæt den i køleskabet i et par timer. Skær rouladen i skiver og pynt med de hele rejer, citron og grønt.


Skrevet af ajen (21-11-2010 kl. 14:13)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook