Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.58.81)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Selvfølgelig:)

Denne opskrift giver 5 stk.
Dej
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk salt
1 spsk olivenolie
120 g durummel
250 g hvedemel

Fyld
250 g frisk spinat
250 g laksefilet (uden skind og ben)
1 dl creme fraiche
salt
1 finthakket skalotteløg
½ spsk citronsaft
1½ spsk kartoffelmel
1 æg
1 æggehvide (gem blommen til pensling)
salt og peber
Sesamfrø (til pynt)

Rør gæen ud i vandet. Kom salt, olivenolie, durum og halvedel af hvedemelet ved. Kom resten af hvedemelet ved lidt af gangen og ælt til dejen er glat og smidig
Lad dejen hæve 2-4 timer i køleskabet ell 1 time ved stuetemp
Del den i 5 lige store stykker og rul ud til tallerkenstr (store cirkler)
Lægges på bageplade med papir

Skyl og rens spinaten og skær den i strimler
Blend laksen med creme fraiche og lidt salt og rør så farsen med spinat, hakket løg, citrinsaft, kartoffelmel, æg og ægehvider. Smag til med salt og peber
Fordel fyldet på den ene halvdel ag hver cirkel, luk over og saml siderne med lidt æg og ved at trykke en gaffel ned som "låser" langs kanten.
Pensl med æggeblomme og drys med sesamfrø
Bages ved 210 grader i 20-25 min midt i ovnen

Og så er de velegnet til fryseren og gode til madpakker:)

VH Nynne:)

Skrevet af Dictes mor (06-02-2011 kl. 21:15)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook