Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.80.181)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Klassiske gammeldags brownies

Klassiske gammeldags brownies

100 g pekannødder/valnødder i grove stykker
4 store æg
300 g sukker
150 g smeltet smør
1-2 tsk vanillesukker
150 g mel
75 g kakaopulver

Slå ægene ud i en skål sammen med sukkeret og pisk til det er blevet nogenlunde let og luftigt (ikke stift). Tilsæt smeltet smør mens der piskes videre. Sigt mel og kakao ned i skålen og rør sammen og rør så til sidst nødderne i.

Bages i ca 25 min ved 170 g i et bageform på ca 20x25 cm, som er smørt OG fordret med bagepapir. Man kan se om brownie er fuld bagt ved at stikke i det ca mit i mellem midten og kanten… der skal det være nogenlunde gennembagt (ikke midten, den skal aldrig blive helt gennembagt).

Køl af og skær i stykker. Dette her er meget klistret gammeldags brownie uden chokolade. Det er fordi ved at ikke bruge chokolade kan man bruge mere kakao uden at tilføje ekstra sukker (som man ellers gør med chokolade). Det gør at man kan få meget intens chokoladesmag.


Skrevet af Zzolla (17-02-2011 kl. 18:25)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook