Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.71.254.163)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

denne her er super nem og lækker.

Skøn snasket chokoladekage

DEJ:
6 spsk. kakao (Ægte)
250 G. hvedemel
300 G. sukker
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
½ lille tsk. salt
2 æg
250 G. smeltet smør
2½ dl. vand eller mælk

Revet appelsinskal fra 1 appelsin, hvis du ønsker orangesmag.

GLASUR:
2 spsk. kakao
250 G. flormelis
2 tsk. kanel
2 spsk blødt smør
½ dl. kogende mælk

Bemærk:
Kom det dobbelte i, hvis du vil lave en stor bradepande.

DEJ:
Alle ingredienserne blandes i en skål og røres sammen til dejen er cremet i konsistens.

De gange jeg har lavet den, har jeg hakket 100 g chokolade og kommet i!!!

Dejen kommes herefter i en smurt bradepande 24 X 30 eller springform. Bages i ovn på midterste rille på 170 grader i 35 min. Det anbefales ikke at bruge varmluft.

Stik med en nål i midten efter endt tid, for at se om kagen er færdig. Afhænger jo af type ovn.

GLASUR:
Når kagen er kølet af, laves glasuren på følgende måde:

Alle ingredienserne, undtagen mælk, røres godt sammen, og blandes til slut med den kogende mælk. Smøres ud over den afkølede kage.

Lone

Skrevet af lodac73 (22-02-2011 kl. 17:42)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook