Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.130.15)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Selvfølgelig :-)

Hvidløgssnegle
26 minisnegle – eller 12 større
Dej:
1 dl lunkent vand
1/2 dl mælk
25 gr. gær
1 tsk. sukker
1 1/2 tsk. salt
1 spsk. olie
250 gr. hvedemel

Fyld:
30 gr. blødt smør
3 fed hvidløg
1 håndfuld persille

Bland vand og mælk og opløs gæren heri. Rør salt, sukker og olie i og til sidst melet lidt ad gangen. Ælt godt sammen og lad hæve i 1 time.
Ælt dejen igennem og rul den ud. Hvis man vil have 12 passer det nok meget godt med ca. 30×40 cm. Til de minisnegle, vi lavede, vil jeg skyde på at stykket var 20×50 cm. Bland smør, presset hvidløg og hakket persille sammen og smør ud på dejen i et jævnt lag.
Rul dejen stramt sammen på den lange led og skær i stykker på 2-3 cm. Læg i en bradepande med bagepapir, så de kommer til at røre hinanden, når de hæver op. Lad efterhæve i 30 minutter.
Lad ovnen forvarme til 200º, mens sneglene efterhæver.
Bag i ca. 15 minutter, til de er fint gyldne.


Jane

Skrevet af ajen (10-01-2012 kl. 18:29)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook