Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.214.187)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Opskrift kommer her...

Hej Gitte :-)

Hvor er din FB side fin og sikke en masse skønne opskrifter - en del af dem kender jeg jo og har prøvet. Jeg har allerede fundet nogle nye af dine opskrifter, som jeg skal prøve - glæder mig.

Her kommer opskriften på Krydrede franske karbonader:

4 pers.

600 g hakket oksekød
3 kogte kartofler
2 æg
4 spsk hakket løg
2 spsk kapers (kan undlades)
3 spsk vand
2 tsk salt
½ tsk peber
½ tsk allehånde
100 g bacon
4-8 skiver ost

Sauce (jeg laver altid dobbelt op):
1½ dl fløde
1 spsk soyasauce
½ tsk salvie
2 spsk tomatpuré
2 tomater til pynt

Tilbehør:
Bagte kartofler eller hasselback og en god gang salat til.

1. Kartoflerne moses og blandes med det hakkede kød og samles til en fars med øvrige ingredienser, på nær bacon og ost.

2. Farsen formes til 8-10 karbonader, der lægges i et fad.

3. Baconskiverne lægges på karbonaderne, og der lægges en skive ost på hver. og retten sættes i ovnen ved 250 grader i 15-20 min.

4. Fløde, soyasauce, salvie og tomatpure røres sammen og hædes over karbonaderne, når der er ca. 5 min. tilbage af stegetiden.

5. Tomaterne skæres i skiver og lægges på de færdigstegte karbonader (nogle gange lader jeg tomaterne stege med, så de bliver varme og bløde).

Håber at det er den rigtige opskrift!

Vi tales ved og tillykke med din Signe i går :-)

Kh. Søs

Skrevet af Søs-pigen (23-07-2012 kl. 17:31)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook