Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.230.234)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Denne her er god.....

og det er altid den her opskrift jeg bruger når jeg bager brunsviger...
Fordelen ved denne kage er, at den er god kold med flødeskum og slik. Men den er også lækker, lun til et morgenbord :)

Mors brunsviger
Til en stor bradepande.

50 g. gær
3/4 dl. lunkent vand
92 g. smør
2 1/4 dl. fløde
2 æggeblommer
1 æggehvide
1 ½ spsk. sukker
1 tsk. salt
1 ½ tsk. kardemomme
ca. 550 - 600 g. hvedemel

Fyld:
250 g. smør
220 g. rørsukker
220 g. mørk farin
3 spsk. sirup

Pynt:
mørk farin
1 ½ dl. rosiner eller korender

Gæren smuldres i en skål, og udrøres med lunkent vand. Smelt smør i en gryde, afkøler lidt, kom fløden i. Når det er lillefinger varmt, kommes det i gæren.
Tilsæt herefter æggeblommer, æggehvider, sukker, salt, kardemomme og mel lidt efter lidt. Æltes godt og stilles til hævning i 30 min.
Ælt dejen ud på et meldrysset bord og udrul dejen. Lægges i en stor brandepande beklædt med bagepapir. Dejen trykkes 1 cm. op af kanten, der prikkes mange huller med fingrene halvt ned i dejen.
Fyldet blandes og varmes op i en gryde. Deles jævnt ud over dejen knapt ud til kanten.
Farin og rosiner drysses ud over.
Efterhæver i 15 min.
Bages midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15-18 min.


Skrevet af git31 (16-10-2012 kl. 06:57)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook