Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her

Mødregruppe: Januar 2013

Læs venligst vores retningslinjer før du skriver et indlæg.

Skriv et svar

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.230.234)

Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang og vent)

Du besvarer nedenstående indlæg

Majsgrød?

Så vidt jeg har forstået det med ris, så skal man bare undgå at give det
for tit.
Så er der jo majsgrød, men majs er jo også fulde af hormoner. Ellers
prøv med kartoffelmos? Tilsat din mælk eller mme.

Jeg kan ikke få hirseflager hernede, men jeg har denne opskrift, som
da ikke lyder besværlig:

1 dl vand, 3 spsk hirseflager, 1/2 dl færdig mme eller din mælk, 1 tsk.
fedtstof

Hirseflagerne koges i vandet i 5-7 min. Fedtstoffet røres i, og mælken
tilsættes til konsistensen er passende. Afkøl og server evt. Med lidt
frugtmos/revet æble.

Jeg er imod færdigretter og pulvermad. Jeg har flere svenske veninder
hernede som fylder kufferterne op med Semper, når de er i Sverige. Så
får de alt det de skal have siger de. Ja, men de for også
tilsætningsstoffer, e-numre, konserveringsmidler etc. med i købet. Og
så vænner man barnet til en syntetisk smag, istedet for at langsomt
vænne dem til den mad, som resten af familien spiser, hvilket jo er
målet.

Men det er da en jungle efterhånden, med hvad de må få og ikke.
Hernede er der sunde og friske frugter og grøntsager året rundt, så det
er det man giver babyer, og det er jo også forholdsvis let at tilberede.

Men hver sin smag;-)

Jeg er i tvivl om hvilket fedtstof, man bør tilsætte. Man skal jo helst
undgå komælk i starte, så er smør vel udelukket? Jeg prøver med
forskellige olier, men jeg synes de har en gennemtrængende smag.
Oliven, hørfrø, kokos. Jeg vi købe en mandelolie og prøve også.

Vh Line

Skrevet af Line (19-05-2013 kl. 09:10)


GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.








© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook