Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her


Lisbeth

05-11-2010 kl. 10:43

Set af 1020

Den her er godt nok på slum

Jeg laver også tit koldhævet boller og har egentlig ikke en opskrift. Men jeg bruger ½ l væske (mælk eller vand - gerne lunkent) og 15 gr gær. 2 spsk olie. 2 tsk salt 1 tsk sukker og så ellers 1/3 del af melet er kerner, havregryn eller andet grodt mel - resten er hvedemel.
Al dette ælter jeg til en alm dej og sætter i køleskabet natten over. Næste dag triller jeg bollerne og sætter dem i en kold ovn og bager dem ved 200 gr i 20 min.

Er ikke selv til den dej der sættes på med ske - synes bollerne bliver for flade.




Dette er et svar til Problemet er bare

af Lisemunch (04-11-2010 kl. 15:30)


Svar til dette indlæg

Et godt tip til yderligere kerner Karumse 05-11-10
kl. 22:39

Vi gør stort set på samme måde Stenz 05-11-10
kl. 13:02




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook