Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her


Stenz

05-11-2010 kl. 13:02

Set af 921

Vi gør stort set på samme måde

som Lisbeth. Dog kommer vi en del mere groft mel og kerner i. Ca. 2/3 og resten hvedemel.

Jeg rører min dej sej (så man næsten ikke kan røre rundt) og sætter dem på plade med ske dagen efter. Hvis man bager dem i en forvarmet ovn (210-220 grader) bliver de ikke flade.

/charlotte




Dette er et svar til Den her er godt nok på slum

af Lisbeth (05-11-2010 kl. 10:43)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook