Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her
Se hvad min baby IKKE kan

Vi mødre elsker at fortælle, hvad vores dejlige babyer kan, og hvor hurtige de er i de forskellige stadier. Jeg tror ikke, der en nogen, der kan slå min i spaghetti-ben og pølsebleer.

21325 24-03-2011

Hvis der er noget, vi mødre elsker, så er det at blære os med vores babyer! "Ihh, se hvad Baby kan". "Baby er bare så dygtig og forud for sin alder". Men ikke MIN baby. Næhh, hun kan ikke en disse!

Hvis jeg sammenligner hende med de andre babyer i mødregruppen, bliver jeg lettere deprimeret og mere og mere overbevist om, at hun er lidt tilbage :o) Men min mand og jeg fortæller hende hele tiden, at det er OK, og at vi elsker hende alligevel :o)

Hun er nu næsten 8 måneder, og hun viser ingen tegn på, at hun vil støtte på sine små fusser. Hun leger spaghetti-ben hver eneste gang.

Der er ingen tegn på, at hun i den nærmeste fremtid vil kunne støtte på de nederste lemmer. Når vi holder hende under armene, hænger hun bare dér som en slatten karklud.

Og det er altså ikke fordi, vi ikke træner med hende. Vi cykler med hendes ben, masserer dem, holder dem ned til gulvet, når vi holder hende osv. Men hun vil bare ikke! Og gennemsnittet for at støtte på fødderne er 3-4 måneder.

Min mor er meget bekymret på min datters vegne og spørger hele tiden, om vi ikke skal snakke med lægen om hendes langsomme udvikling. Men vi prøver at berolige hende med, at alle børn jo udvikler sig forskelligt, og at man sjældent hører om en konfirmand, der endnu ikke har lært at gå :o)

Så jeg er altså begyndt at blære mig med, hvad min baby IKKE kan.

Min datter kan heller ikke vende sig - hverken den ene eller anden vej. Hun ligger bare. Hun gør heller ikke tegn til at kravle, eller i det mindste bare møve sig lidt frem. Nej, ikke min lille baby. Hun ligger bare dér. Flat.

Til gengæld kan hun sidde. Hun elsker at sidde. Kommer legetøjet uden for rækkevidde, hyler hun bare. Ikke noget med at prøve at rykke sig lidt for at få fat i det. Tænk, hvis man skulle bevæge sig.

Hun er også tyk. Meget tyk. Hun har elastikker rundt om håndleddene og bruger størrelse 12-18 måneder i det meste tøj. Og så kan hun pølle! Rigtig mange gange. Inden klokken har slået 9 om morgenen, har jeg skiftet i hvert fald 3 pøllebleer.

Ja, vi mødre elsker at fortælle, hvad vores dejlige babyer kan, og hvor hurtige de er i de forskellige stadier. Jeg tror ikke, der en nogen, der kan slå min i spaghetti-ben og pølsebleer :o)

Har du nogle ting, du kan prale med, at din baby IKKE kan, som den burde kunne? Skriv en kommentar herunder.


Kommentarer

Tinkywinky  24-03-2011 kl. 11:53 Anmeld
1 sove igennem?? :-D hun er heller ikke specielt god til det med den faste føde. Hun er 10 mdr.

Ann#  24-03-2011 kl. 11:59 Anmeld
2 Selektiv hukommelse længe leve, kan kun huske mine var genier :-D og dog tøsebarnet gik først da hun var 1 ½ år. Til dels fordi hendes storebror konstant satte hende ned fordi hun ikke måtte falde, men mest fordi hun er hybermobil.

emanro  24-03-2011 kl. 12:33 Anmeld
3 Min yngste på 9 mdr triller ikke hverken den ene eller den anden vej... til gengæld har hun fundet en, for mig, uset metode til at komme frem på numsen - der er masser af krydskoordination i den, så jeg er ikke bekymret. Mine to ældste kravlede heller ikke og gik først da de var 1½... til gengæld har vi ikke haft mange buler i panden :-)

Aahsmukke  24-03-2011 kl. 14:32 Anmeld
4 Min søn på 21 måneder sover endnu ikke igennem.... Men så laver han til gengæld en masse ulykker!

Micro  24-03-2011 kl. 14:56 Anmeld
5 Min datter på 17 1/2 måned siger næsten ingenting endnu og hendes brødre var hhv. 15 mdr. og 9 1/2 md. Da de begyndte, så det er meget underligt. Men det stopper hende nu ikke, hun skvadrer som et vandfald alligevel! Forskellen er måske, at vi nu bor i udlandet og hun derfor hører to sprog istedet for et i hverdagen?

lionesse  24-03-2011 kl. 18:02 Anmeld
6 uha ja min søn på 13 mdr. sover heller ikke igennem og han gider heller ikke snakke. vi har hørt flere ord men han siger dem kun en eller 2 gange og så er det babysprog igen

Linda1980  24-03-2011 kl. 18:32 Anmeld
7 Min datter sover ikke igennem. Er oppe minimum en gang om natten. Hun er 21 mdr :-S

thildetøsen  24-03-2011 kl. 20:21 Anmeld
8 Min datter er 1 år hun har haft spændinger i nakken og har derfor ikke ville ligge på maven (har vi lige fundet ud af). Hun kan også sidde rigtig fint og rumper sig afsted. Men nu er hun da i det mindste begyndt at kunne ligge på maven, men det er bare slet ikke sjovt med den alder hun har, hun vil heller fremad. Hun støtter hverken på fødder eller hænder så hun kravler heller ikke. Men jeg begyndte også bare at starte med at fortælle hvad hun ikke kunne. Det er en fed fornemmelse når man først har besluttet sig for at bare nyde at det går lidt langsommer. De skal nok indhente det senere.

VBH  01-04-2011 kl. 13:18 Anmeld
9 Den vogn er jeg også sprunget på - altså hvad min datter ikke kan. Hun var næsten 12 mdr. før hun gad støtte på benene og næsten 14 mdr før hun begyndte at kravle bare lidt. Rulle gjorde hun heller ikke i tidernes morgen - der var hun vel også en 11 mdr. Og kender så godt det der med at alle har så travlt på hendes vegne og mener at der må være noget i vejen med hende. Men sagen er jo den at hun har lært det hele, bare noget langsommere end de fleste. Nu skal hun så lære at gå - og lur mig om der ikke går 3-4 mdr endnu. :O)

henri76  05-04-2011 kl. 13:05 Anmeld
10 hvor blev jeg glad da jeg læste denne blog...min søn på 13 mdr er super dygtig til hverken at sætte eller rejse sig op selv...men bare sidde og hygge,og få MEEGET lange arme når han vil nå noget..:) han kan dog ved at dreje rundt på numsen komme en lille smule fremad men det går meget langsomt...
han vil meget gerne op og gå, når jeg holder ham i hænderne, men at få ham til at holde ved andre ting, det nægter han..
så ja glad over at se at der bestemt ikke er noget galt med min søn, som jo nok skal få det hele lært..:D


Skriv en kommentar


Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Login eller opret "Din side" her

Flere blogindlæg

Babysnak: Look who's talking 22215
Den dag mor blev træt 11794
Boller op boller ned 6175
Mor med bekymringer 15796
Tid til sofahygge 11514
Bare rolig - Mor kommer snart igen 7073
Lavet med kærlighed - lige fra fryseren 6964
Det er mig der snakker 6402
Min lille snackbaby 8420
Gør Netbaby mere personlig 6702
Fra mælk til mos 6867
Endnu et år er gået 7136
Dåb - tro eller tradition? 8585
Babysvømning med god samvittighed 26436
Barsel vs. det moderne samfund 9839
Forbandede amning 11012
Mit veloverståede kejsersnit 10643
Mit nærtstående kejsersnit 7547
Er dit barns navn populært? 9518
Disneyland og foranliggende moderkage er en dårlig kombi 9822
Velkommen til det nye Netbaby 36331
Find alle relaterede artikler, brevkassesvar, blogindlæg, debatter m.m. på Netbaby:

udvikling

kravle
Vi er eksperter i privat pasning og tilbyder erfarne børnepassere til familier, som I en periode kan have svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Vi kan også passe børnene, hvis I skal til fest, eller bare har brug for en aften uden børn.

 PVB Pædagogisk Vikarbureau

Få dit barns navn indgraveret i sutten. En pakke Navnesutter koster fra kr. 65. Klik ind på navnesutten.dk og se, hvordan dit barns navn ser ud på sutten.

 Navnesutten

Copenhagen Fertility Center behandler alle former for barnløshed. Ring og få en uforpligtende samtale med en speciallæge, eller besøg vores hjemmeside med de mange oplysninger til ufrivilligt barnløse.

 Copenhagen Fertility Center

Skal du gå til apa? Apa er kurser omkring fødslen og tiden efter. Se vores store udvalg af kurser med mange temaer bl.a. babymotorik og babyrytmik.

 apa - København


GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.
© 1999-2022

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook