Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her
Mit veloverståede kejsersnit

Jeg er blevet mor igen, og sikken en vidunderlig følelse. Jeg er fuldstændig head over heels nyforelsket i min lille pige.

9699 12-08-2010

Jeg er blevet mor igen, og sikken en vidunderlig følelse. Jeg er fuldstændig head over heels nyforelsket i min lille pige.

Jeg var så nervøs for mit kejsersnit, og da dagen endelig oprandt, kunne jeg slet ikke forstå, at det var nu. Min mand havde ellers været rimelig afslappet omkring kejsersnittet, hvorimod jeg havde kørt mig selv helt op i det røde felt.

Men da vi ankom på hospitalet, blev han mere og mere nervøs. Vi skulle være der kl. 7.00, og kejsersnittet skulle foretages kl. 10.00. Det var 3 timer i helvede for min mand. Han kunne slet ikke finde ro – gulvet på Herlev Hospital stue 16.02 skal have en mindre renovation efter vores ophold. Han vadede frem og tilbage på stuen.

Jeg var faktisk temmelig afslappet og lå på sengen og bare ventede på, at sygeplejersken skulle komme og hente os. Efter vi hver især havde iklædt os alt for stort hospitalstøj/operationstøj, kom sygeplejersken endelig og hentede os. Nu var det virkelig nu.

Da jeg først lå på operationsbordet, var jeg på en gang både lettet men også nervøs. Jeg vidste jo, at jeg var i hænderne på professionelle folk. Men da jeg ikke havde prøvet at få kejsersnit før, anede jeg jo ikke, hvordan det ville føles.

Jeg begyndte selvfølgelig at tude. Min mand sad ved min side, og selv om han også var nervøs, var han hele tiden opmærksom på mig og tørrede mine øjne og aede mig.

Min epiduralblokade gik nemt og meget hurtigt, og efter diverse venflon var lagt, og forskelligt medicin var injekteret, gik lægerne i gang. Det var en meget mærkelig og surrealistisk fornemmelse at være bedøvet fra brystet og ned. Jeg kunne ikke mærke kulde/varme eller smerte, men jeg kunne godt fornemme, at de var i gang med noget dernede.

Da de først havde fået skåret igennem alle lagene, blev mine tårer overtaget af kvalme. Da de begyndte at trykke på maven, fik jeg det rigtigt dårligt og begyndte at kaste op. Jeg sansede ikke så meget på det tidspunkt, men pludselig var hun ude. Jeg kunne ikke høre hende, men tænkte egentlig ikke videre over det, da jeg havde det rigtig skidt.

Min mand fulgte med jordemoderen ind på stuen ved siden af, og jeg lå bare og ventede på, at de kom tilbage. De var nok ikke så længe væk, men jeg syntes, at der gik lang tid. Nu kunne jeg høre en baby, der græd, men jeg vidste ikke helt, om det var min. Mere ventetid. Og så kom de endelig. Min dejlige smukke lille pige i fars arme.

Mens jeg blev syet sammen, sad vi bare og stirrede på hende. Hun var helt perfekt. Og vågen. Hun kiggede intenst på mig, som om hun godt vidste, at jeg var hendes mor. Det var nogle vidunderlige øjeblikke.

Da vi kom på opvågningen, fik jeg dejlig morfin. Jeg har ikke fået morfin før, men det hjalp gevaldigt på mine smerter, og min mand fik en masse kærlige ord med på vejen :o)

Jordemoderen vejede og målte hende. 49 fine centimeter og 2.822 perfekte gram. Jeg havde stadig ikke holdt min lille pige og ENDELIG fik jeg hende i mine arme.

Min kæreste fortalte så, at hun ikke trak vejret, da de havde fået hende ud. Hun skulle hjælpes i gang et par gange, før hun kunne trække vejret selv, hvilket min mand efterfølgende fandt ud af, var helt normalt, når de bliver født ved kejsersnit. Det havde de bare lige glemt at fortælle ham/os, så han var ved at gå i panik de første 30 sekunder, som føltes som 30 minutter.

Vi var på hospitalet til næste dag, hvor vi valgte at tage hjem. Jeg havde det godt trods smerter, men vi ville bare hjem og nyde hende. Vi forlod hospitalet med en rigtig god oplevelse og verdens dejligste baby - nu skulle vi bare hjem og kysse, dufte, røre og kigge på vores lille vidunderlige pige.


Kommentarer

Newbie  12-08-2010 kl. 21:49 Anmeld
1 hej Katja. Tusind tak for din dejlige historie om dit kejsersnit og tillykke med din lille pige! Jeg venter også en pige og er i uge 29. Jeg er også noget nervøs for kejsersnittet på Herlev i oktober, men det var rigtig rart at læse din gode oplevelse. Igen, tillykke :)
Hilsen
Lise

Redaktør Katja  13-08-2010 kl. 18:33
2 Hej Lise. Tak, hun er også bare skøn. Jeg er glad for at du kunne bruge mit indlæg, du kan i hvert fald være helt tryg, du er i gode kompetente hænder på Herlev.
Hilsen Katja

puttepige25  07-06-2011 kl. 16:42 Anmeld
3 hejsa nej hvor din fortælling er skøn jeg er godt nok 25 år men det er første gang jeg skal være mor og glæder mig vildt meget men ville sirkre mig at jeg kan velge kajsersnit nu når det er det jeg vil have ved 100% at jeg ikke er frisk nok til at føde selv .... men din fortælling har rørt mig meget og ved det er det jeg når jeg for mit dejlige barn .....


Skriv en kommentar


Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Login eller opret "Din side" her

Flere blogindlæg

Babysnak: Look who's talking 19844
Den dag mor blev træt 10970
Boller op boller ned 5186
Mor med bekymringer 14924
Tid til sofahygge 10667
Bare rolig - Mor kommer snart igen 6121
Lavet med kærlighed - lige fra fryseren 6127
Det er mig der snakker 5406
Min lille snackbaby 7297
Se hvad min baby IKKE kan 19490
Gør Netbaby mere personlig 5885
Fra mælk til mos 6004
Endnu et år er gået 6126
Dåb - tro eller tradition? 7645
Babysvømning med god samvittighed 25422
Barsel vs. det moderne samfund 8600
Forbandede amning 9656
Mit nærtstående kejsersnit 6635
Er dit barns navn populært? 8548
Disneyland og foranliggende moderkage er en dårlig kombi 8774
Velkommen til det nye Netbaby 35201
Find alle relaterede artikler, brevkassesvar, blogindlæg, debatter m.m. på Netbaby:

planlagt kejsersnit
Læs den nyeste udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig, med alt om de skønne unger.

 Dit Barn

På Babysutten.dk hjælper vi dig med at finde en personlig gave. En gave der er en glæde at give og en glæde at modtage. Kom ind og se vores store udvalg af sutter med navn, sengetøj med navn og mange andre personlige babyting.

 Babysutten.dk

Læs den nyeste udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig, med alt om den positive graviditet og fødsel.

 Gravida

Læs den nyeste udgave af magasinet MIN BABY - et GRATIS magasin til dig, med alt om det bedste vi har!

 Min Baby


GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.
© 1999-2021

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook